Dutch Food Week 2022

08 t/m 15 oktober 2022

Evenement

Dutch Food Week is het nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal staan. En ook de makers van het voedsel van vandaag en morgen. Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Van boer tot CEO, van chef tot onderzoeker.
 

Gezondheid, duurzaamheid en goed leven

In de editie 2022 brengen we de positieve kracht van ons voedsel in beeld. Samen met boeren en tuinders, (lokale) overheden, inspirerende foodondernemers en het groen onderwijs zetten we gezond eten, duurzaamheid in de keten en goed leven in de spotlights. Samen en gezond koken en genieten van eten is in onze huidige wereld misschien wel belangrijker dan ooit. Dutch Food Week stimuleert het delen van kennis met elkaar op allerlei vlakken en tonen we nieuwe ontwikkelingen die met ons eten te maken hebben.

 

Events in Noordoost-Brabant

De opening van Dutch Food Week vindt plaats op 7 oktober in ’s-Hertogenbosch. Aan het openingsprogramma wordt nog volop gewerkt maar het belooft een spektakel te worden! Daarnaast organiseert AgriFood Capital op 10 oktober het event ‘Internet of Food’ over de rol van data en hightech in het voedselsysteem van de toekomst. Ook daarover later meer.
 

Ga voor de programmering en andere informatie naar de website van Dutch Food Week.