07 t/m 14 oktober 2023
Evenement
Dutch Food Week is het nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal staan. En ook de makers van het voedsel van vandaag en morgen. Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. Van boer tot CEO, van chef tot onderzoeker.
In de editie 2023 brengen we de positieve kracht van ons voedsel in beeld. Samen met boeren en tuinders, (lokale) overheden, inspirerende foodondernemers en het groen onderwijs zetten we gezond eten, duurzaamheid in de keten en goed leven in de spotlights. Samen en gezond koken en genieten van eten is in onze huidige wereld misschien wel belangrijker dan ooit. Dutch Food Week stimuleert het delen van kennis met elkaar op allerlei vlakken en tonen we nieuwe ontwikkelingen die met ons eten te maken hebben.
Programma
Aan het programma van 2023 wordt hard gewerkt. Ga naar het actuele programmaoverzicht naar www.dutchfoodweek.nl.
