Alternate Text

Food Inspiration Days 2024

14 t/m 15 oktober 2024

Noordkade in Veghel

Food Inspiration Days is hét tweejaarlijkse inspiratie-event voor professionals in de horeca en foodservice. Twee dagen lang worden voedselmakers en -veranderaars ondergedompeld in de nieuwste trends in de wereld van eten, drinken, slapen en gastvrijheid. Een must-visit voor de voedselmakers van vandaag en morgen!

Thema 2024: New Dutch

New Dutch wordt in 2025 een belangrijk thema voor de profilering van Nederland als een van de meest innovatieve en creatieve gidslanden van de wereld. Ons land loopt voorop in technologie en watermanagement, maar ook in food zijn we vernieuwend. Het traditionele beeld dat het buitenland van Nederland krijgt, correspondeert daar niet mee. Klompen, tulpen, molens en kaasmeisjes bepalen het beeld. In de aanloop naar 2025 brengt Food Inspiration Days nu al het avontuurlijke van de Nederlandse keuken onder de aandacht.

Toekomst

Toekomst van food 

Hoe proeft het toekomstig eten van Nederland? Zijn we eigenlijk ook een gidsland in food? Wat gebeurt er met zoet, zout, bitter, zuur en umami? Wat gaat er gebeuren met texturen en technieken?

Wat betekent New Dutch voor de menu- en drankenkaart in foodservice? Hoe gaat de winstgevendheid van foodbedrijven er in de toekomst uitzien? En blijft de rol van de foodmakers hetzelfde of gaat deze veranderen onder invloed van technologie en Artificial Intelligence? 

Kom voor het antwoord op deze vragen naar de Food Inspiration Days Indoor in Veghel. Verschillende sprekers, van chefs tot start-ups, van conceptontwikkelaars tot trendwatchers vertellen verhalen en geven workshops, inspiratiesessies en lezingen.

AgriFood Capital zet verschilmakers in de spotlight

Als partner is AgriFood Capital betrokken bij de programmering van de Food Inspiration Days. Wij zetten elk jaar bijzondere verschilmakers in agrifood uit Noordoost-Brabant in de spotlights. Volg ons socials en kijk in het actuele programma hoe we dat dit jaar doen.


Programma

Food Inspiration Days vindt plaats in CHV Noordkade in Veghel. Ga voor het actuele programma en tickets naar de website van Food Inspiration Days.