Food Inspiration Days Outdoor 2023

20 t/m 21 juni 2023

Evenement

Food Inspiration Outdoor is een tweejaarlijks foodfestival dat de schijnwerpers zet op ‘onversterkt’ eten: eerlijk eten van boeren en kleine onafhankelijke producenten en cateraars. Met food als de verbinder tussen stad, platteland, burger, producent, generaties en culturen.

Op Food Inspiration Outdoor gaan professionals uit de voedselketen – boeren, chefs, producenten, horecaondernemers, marketeers, beleidsmakers, journalisten, wetenschappers – met elkaar in gesprek om de transitie in agrifood van prijs naar waarde te stimuleren.
 

Back to the flavor

Het thema van de Food Inspiration Days Outdoor 2023 is ‘Back to the Flavor’. Foodprofessionals krijgen culinaire brandstof voor het maken van plannen voor de komende jaren. Er is aandacht voor natuur en vakmanschap en ruimte voor technologische innovaties.
 

Demo’s en workshops

De trendwatchers van Food Inspiration en de keynote sprekers nemen de bezoekers mee in hun wereld door hun kennis en inzichten te delen. Twee dagen lang worden demonstraties, workshops en proeverijen aangeboden om kennis en smaakpapillen te prikkelen.  

 

Programma en tickets

Als partner van Food Inspiration Outdoor zal AgriFood Capital een bijdrage leveren aan het programma. Kijk hier voor het actuele programma en tickets.