Food Inspiration Days Outdoor 2023

20 t/m 21 juni 2023

Evenement

Food Inspiration Outdoor is een tweejaarlijks foodfestival dat de schijnwerpers zet op ‘onversterkt’ eten: eerlijk eten van boeren en kleine onafhankelijke producenten en cateraars. Met food als de verbinder tussen stad, platteland, burger, producent, generaties en culturen.

Op Food Inspiration Outdoor gaan professionals uit de voedselketen – boeren, chefs, producenten, horecaondernemers, marketeers, beleidsmakers, journalisten, wetenschappers – met elkaar in gesprek om de transitie in agrifood van prijs naar waarde te stimuleren.
 

Back to the flavor

Het thema van de Food Inspiration Days Outdoor 2023 is ‘Back to the Flavor’. Foodprofessionals krijgen culinaire brandstof voor het maken van plannen voor de komende jaren. Er is aandacht voor natuur en vakmanschap en ruimte voor technologische innovaties.
 

AgriFood Capital atelier: JUMP

Als partner van Food Inspiration Days organiseert AgriFood Capital tijdens deze twee dagen een eigen atelier, geheel gewijd aan JUMP:  dé kickstart en accelerator voor de realisatie van dromen, ideeën, oplossingen en uitdagingen voor een ander voedselsysteem. Tijdens de workshoprondes volg je hier een presentatie over persoonlijke ontwikkeling (van Scout), een pitchtraining van spreker en trainer Rudy van Beurden en ga je in gesprek met onze ‘JUMPers’: hoe werken zij aan het voedselsysteem van morgen? 

Ben jij of ken jij die voedselverbeteraar (<35) met een idee of droom voor een ander, beter voedselsysteem? En is hulp en toegang tot een groot netwerk welkom? JUMP dan tijdens Food Inspiration Days Outdoor ons atelier in! Laat je inspireren want….. in november van dit jaar start de volgende editie van JUMP!
 

GRATIS TOEGANGSKAART
 

Dit je kans: om kennis te maken met JUMP geven we toegangskaarten voor Food Inspiration Days Outdoor weg. 
 

Stuur een mail naar m.dewit@agrifoodcapital als je kans wilt maken op een kaart. In de mail vertel je in een paar zinnen hoe jij werkt aan het voedselsysteem van morgen en waarom juist jij een kaart verdient. We ontmoeten je graag op de 20e of 21e!


 

 

Programma en tickets Food Inspiration Outdoor

Trendwatchers van Food Inspiration en keynote sprekers nemen de bezoekers mee in hun wereld door hun kennis en inzichten te delen. Twee dagen lang worden demonstraties, workshops en proeverijen aangeboden om kennis en smaakpapillen te prikkelen.  Kijk hier voor het actuele programma en tickets.