Alternate Text

Food Tech Event 2024

15 t/m 16 mei 2024

Brabanthallen in 's-Hertogenbosch

Kom op 15 en 16 mei naar het Food Tech Event (voorheen: Food Technology) in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch, dé vakbeurs waar je de laatste technieken, innovaties en technologische ontwikkelingen voor voedselproductie- en verwerking.

Voedselproducten en -verwerkers werken onvermoeibaar aan het verbeteren van ons voedsel: het moet lekkerder, gezonder, verser maar ook steeds langer houdbaar zijn. Dit vraagt om snellere, efficiëntere, duurzamere processen met minimale verspilling. Kwaliteitsborging, voedselveiligheid, hygiëne en procesoptimalisatie zijn hierbij essentieel.
 

Actuele thema's

Vanuit zes actuele thema's ben je in twee dagen helemaal op de hoogte. Je ontmoet zo'n 100 specialisten op de beursvloer met op food en beverage gerichte oplossingen voor jouw productie- of verwerkingsomgeving. Deze thema's vallen allemaal onder dezelfde slogan: “Techniek voedt de toekomst van de voedingsindustrie.”

  • Machinebouw, apparatenbouw en techniek voor productie- en verwerkingslijnen
  • Voedselveiligheid en hygiëne in productieomgevingen
  • Future Food Factory: digitaliseren en automatiseren
  • Kwaliteitsmanagement en -beheersing
  • Energiemanagement en -besparing in de productieomgeving
  • Leven Lang Ontwikkelen: kennisborging en -deling, omscholen, ontwikkelen, tekorten opvangen

     

Paneldiscussie met Next Tech Food Factories

Op 16 mei organiseert Next Tech Food Factories een paneldiscussie met experts over de kansen en uitdagingen van digitalisering voor de voedselverwerkende sector. De paneldiscussie wordt geleid door Judith Witte, hoofdredacteur van het vakblad Voedingsindustrie, 

In het panel zullen de volgende experts plaatsnemen:

  • Alart Martinet, director product innovation bij Marel Poultry
  • Roef van Duin, onafhankelijk adviseur
    Foody met bijna 30 jaar in grote bedrijven als Unilever en FrieslandCampina, midsize bedrijven als Signature Foods en diverse start-ups and scale-ups.
  • Bart Winter van Ice Cream Unilever
    Supply Chain professional met een focus op productie, transformatie, innovatie en duurzaamheid.
  • Martijntje Vollebregt, onderzoeker van food technology aan de WUR
  • Lisanne van Oosterhoud, programmamanager van Next Tech Food Factories




     

Programma en aanmelden

Ga voor het actuele programma van Food Tech en aanmelden (kosteloos) naar de website van Food Tech Event 2024.

Meld je aan