HAS Food Experience 2024

30 januari 2024

Evenement

Luxe chocolade gemaakt uit de reststromen van koffie. Een gezond plantaardig toetje voor kinderen. Een nieuw concept om verpakkingen hersluitbaar te maken. Zo maar een aantal voorbeelden van innovatieve afstudeerprojecten die tijdens de HAS Food Experience worden gepresenteerd. In 2024 vindt dit grootse event plaats op 30 januari bij HAS green academy in 's-Hertogenbosch.

De HAS Food Experience is een toonaangevend, jaarlijks terugkerend innovatie-event voor studenten van HAS green academy. Voor ondernemers, partners en sponsoren van de Food Experience worden speciale programma’s georganiseerd met prominenten uit de voedselketen. Ze kunnen hierbij een-op-een kennismaken met de talentvolle voedselmakers van morgen.
 

FoodManShip Awards

De beste afstudeeropdrachten worden beloond met een FoodManShip Award. Deze awards worden elk jaar toegekend door een deskundige jury bestaande uit een combinatie van HAS-lectoren, HAS-alumni en ambassadeurs (relaties in het werkveld). De jury lette hierbij dit jaar specifiek op een combinatie van vijf aspecten:

  • Voedselkennis - vermogen om specifieke voedselkennis en vaardigheden te gebruiken
  • Conceptueel of systemisch denken - vermogen om in abstracte concepten te denken
  • Creativiteit - vermogen om buiten de gebaande paden te denken
  • Ondernemerschap - vermogen om een kans te grijpen en ermee aan de slag te gaan
  • Presentatie - vermogen om te overtuigen met een professionele pitch

AgriFood Capital is ambassadeur van dit inspirerende innovatie-event. Ga voor meer informatie naar de website van HAS green academy.
 

Terugblik HAS Food Experience 2023