Food Technology 2023

12 t/m 13 april 2023

Evenement

De manier waarop we voedsel produceren moet anders. Het effect van jarenlange massaconsumptie op onder meer het klimaat, grondstoffen en andere natuurlijke bronnen wordt steeds meer zichtbaar. Voor een toekomstbestendig voedselsysteem is een flink aantal transities nodig. 

Eén ding is hierbij zeker: efficiënter, effectiever, veiliger, duurzamer of zelfs geheel anders voedsel produceren is hiervoor essentieel. Food Technology brengt de werelden van food, beverage en technologie bij elkaar om samen te werken aan een efficiënt en duurzaam voedselsysteem

Technologie speelt een belangrijke rol in het bereiken van het voedselsysteem van de toekomst. Om de juiste oplossingen te vinden, is het van belang dat de agrifood en technologiewereld elkaar ontmoeten om met elkaar kennis uit te wisselen en samenwerkingen te starten. Daar biedt de jaarlijkse vakbeurs Food Technology een platform voor.

Seminars Next Tech Food Factories


Op 12 april verzorgt Next Tech Food Factories, het nieuwe programmabureau van AgriFood Capital en Brainport Development, drie inspirerende seminars over  de toepassing van sleuteltechnologie in de voedselverwerkende industrie.
 

Zaal 3, 12 april 2023

  • 11.30 - 11.45 u Wat kan Next Tech Food Factories voor u betekenen?
  • 11.55 - 12.20 u Seminar o.l.v. Greefa
  • 12.20 - 12.45 u Seminar o.l.v. Food For Analytics

Kijk hier voor het actuele invulling van deze seminars.

 

Danielle Mol keynote spreker

Danielle Mol, Founder & Groeistrateeg The GreenUp Company, is dit jaar de keynote spreker. Ze geeft een presentatie met het thema ‘Het maximaliseren van de potentie van de eiwittransitie.’ De markt voor vega(n) groeit wereldwijd enorm. Hoe staat de eiwittransitie ervoor? Welke quick wins liggen er voor bedrijven voor het oprapen? En wat is er nodig om die transitie te versnellen, waarbij je continuïteit en winstgevendheid bewaakt? In deze lezing wordt duidelijk hoe je als ondernemer op deze transitie inspeelt. Zo simpel en winstgevend mogelijk. 
 

Voor wie?

Food Technology 2023 biedt professionals werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie een compleet overzicht van de laatste hightech innovaties. Zowel voor ingenieurs, technici en managers verantwoordelijk voor de technische processen in de fabriek als ook levensmiddelentechnologen die bezig zijn met productontwikkeling, kwaliteitsmanagement en onderzoek biedt Food Technology een breed aanbod aan te ontmoeten bedrijven en te volgen lezingen in het congresprogramma.  De toegang is gratis.

De drie hoofdthema's zijn:

  • Voedselverwerking & machines
  • Voedselveiligheid
  • Food innovatie & duurzaamheid
     

Meer informatie

Ga voor meer informatie, waaronder het actuele programma, naar www.food-technology.nl