Alternate Text

HAS Food Experience 2023

31 januari 2023

HAS Green Academy in 's-Hertogenbosch

De studenten van vandaag zijn de verschilmakers van morgen

De HAS Food Experience in ’s-Hertogenbosch is een toonaangevend, jaarlijks terugkerend innovatie-event voor studenten van HAS Green Academy. Voor ondernemers, partners en sponsoren van de Food Experience worden speciale programma’s georganiseerd met prominenten uit de voedselketen. Ze kunnen hierbij een-op-een kennismaken met de talentvolle voedselmakers van morgen.
 

We're on fire!

… is het thema van 2023. En ‘on fire’ is precies wat de HAS studenten zijn. Druk in de realisatie van hun vernieuwende oplossingen voor uitdagingen in food en voedselsystemen van vandaag én morgen om die op 31 januari aan het publiek te presenteren.

Wat mag je verwachten? Italiaanse pasta van meelwormen, hybride vleesconcepten, makkelijk te openen frisdrankflessen voor consumenten met een motorische beperking, microalgen die veganisten voorzien van de benodigde vitamine en mineralen, het terugdringen van voedselverspilling in o.a. de avocado keten en een naanbrood van de bierborstel reststroom.  
 

Programma en aanmelden

10.00 uur Warm welkom op HAS Food Experience 

10.30 uur Opening

Bezoek aan de expositie met ruim 100 vernieuwende oplossingen voor uitdagingen in food en food-systemen voor vandaag én morgen bedacht en ontwikkeld door HAS studenten. Tot 14.00u semi-exclusieve entree voor business relaties van HAS green academy.

14.00 uur Entree voor familie en vrienden van de exposanten

16.30 uur Uitreiking FoodManShip Awards en feestelijke afsluiting met borrel (tot 18.00 uur)

Ga naar de website van HAS Green Academy voor het actuele programma en aanmelden.

 

Bekijk hieronder de aftermovie van HAS Food Experience 2022.


De HAS Food Experience is een initiatief van HAS Green Academy. AgriFood Capital is een van de ambassadeurs van dit inspirerende innovatie-event.