Alternate Text

Food Impactors Summit

28 t/m 29 maart 2023

Bilderberg Hotel in Oosterbeek

De Food Impactors Summit is hét nieuwe kennisevenement om als leiders uit de food branche én als jonge, beweeglijke en disruptieve uitdagers echt samen in beweging te komen. Op persoonlijk, zakelijk en maatschappelijk gebied. 

Dit nieuwe initiatief, mede mogelijk gemaakt door AgriFood Capital, is bedoeld om de samenwerking in de hele voedselketen te bevorderen: van boer tot bord. Het doel? Beter goed doen! 

 

Is the world better off because your business is in it?

Met deze vraag van voormalig CEO van Unilever, impact-ondernemer en schrijver van “Net positive”, Paul Polman eindigde de Food Impactors Summit in juli 2021. Tijdens deze Summit in maart 2023 worden deelnemers verleid tot het maken van de juiste keuzes: "De transformatie begint bij jezelf. Wat kom jij brengen? Waar wil je je persoonlijk aan verbinden? Van welke zaken zul je misschien afscheid moeten nemen?”

 

Vier JUMPers in de schijnwerpers

Giel Bongers, Wendy Luong, Nele Vandeneede en Lucki Pijpers behoren tot de 10 ‘disruptieve uitdagers’ die hun ideeën voor een beter voedselsysteem pitchen. Deze jonge voedselveranderaars nemen deel aan het talentontwikkelingsprogramma JUMP. Maak hier kennis met alle Food Impactors van dit jaar.
 

Programma en tickets

Food Impactors Summit 2023 vindt plaats op 28 en 29 maart in het Bilderberg Hotel in Oosterbeek. Ga voor het actuele programma en tickets naar www.foodimpactors.nl.