Alternate Text

Kickoff event Klik op Morgen

27 september 2023

Experience Center, Brainport Industries Campus Eindhoven

Feestelijke kickoff van Klik op Morgen, het nieuwe ondersteuningsprogramma van EDIH-ZuidNL voor ondernemers in Zuid-Nederland op gebied van digitalisering.

Ben je ondernemer en zoek je ondersteuning voor de toepassing van digitale oplossingen om je bedrijf slimmer en efficiënter te maken? Kom naar dit openingsevent van 'Klik op Morgen', hèt ondersteuningsprogramma voor digitalisering, speciaal voor industriële mkb-ondernemers in Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.  

De kick-off staat bol van inspiratie door collega-ondernemers, die delen hoe zij soms met kleine stappen verrassend grote resultaten hebben behaald. Gastspreker Menno Lanting zal zorgen voor verrassende kijk op de alledaagse praktijk en uiteraard zorgen wij voor een gezellige aansluitende borrel.
 

Aanmelden

De kickoff vindt plaats bij het Experience Center op de Brainport Industries Campus in Eindhoven. Je kunt je aanmelden voor de feestelijke start via deze link 

 

EDIH-ZuidNL wordt uitgevoerd onder de vlag van Next Tech Food Factories. Dit is de programmatische samenwerking tussen AgriFood Capital en Brainport Development met als doel om de ontwikkeling en toepassing van slimme technologieën in voedselverwerkende bedrijven te stimuleren.