Lancering Yuverta Hotspot Duurzame voedselsystemen

14 maart 2024

Evenement

In de nieuwe hotspot Duurzame Voedselsystemen werken (bedrijfs)partners samen met docenten aan innovatief onderwijs op het thema Duurzaam voedselsysteem. Dat gebeurt binnen de samenwerkingsverbanden Beet! en AgroLeeft, en met de practoraten Duurzaam bodembeheer, Circulaire Voedselsystemen en Innovaties voor duurzaam en gezond voedsel.

De hotspot verbindt de Yuverta agrifood opleidingen, Yuverta leven lang ontwikkelen en de Yuverta mbo locaties Boxtel, 's-Hertogenbosch, Helmond en Horst.
Samen met de onderwijspartners in de regio leiden zij de makers van het voedsel van de toekomst op.
 

Meer informatie en aanmelden

Tijdens de lancering komen de visie, doelstellingen en de activiteiten van de nieuwe hotspot aan bod. Ook presenteren de drie Yuverta practoraten zich en worden werksessies georganiseerd. Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan hier aan. 
 

Hotspots

In de hotspots van Yuverta werken en leren blauw- groen onderwijs (van vmbo tot wo), bedrijfsleven, overheid, belangen- en brancheorganisaties, andere partners en burgers samen als een community op  een specifiek thema. Zowel digitaal als fysiek. Dat doet Yuverta vanuit het geloof dat duurzaam samenwerken het onderwijs verrijkt en zorgt voor goede aansluiting op de arbeidsmarkt. In de hotspots pioniert de onderwijsinstelling in co-creatie met bedrijven en overheid. Voor innovatief en praktijkgericht onderwijs van v(mb)o t/m wo.