LEVEL UP 2023

25 september 2023

Evenement

LEVEL UP staat volledig in het teken van impactvolle startups en de mogelijkheden die Brabant deze bedrijven bieden. LEVEL UP is bedoeld voor startups, investeerders en ondernemers uit zowel de tech sector als de sectoren waar tech wordt toegepast, zoals de agrifood sector. Het programma biedt inspirerende sprekers, workshops en volop ruimte om te netwerken.

 

Inspirerende keynotes

Enkele keynote sprekers zijn:

  • Daniel Gebler is cto van online supermarkt Picnic. Hij vindt Picnic meer een techbedrijf dan een boodschappenbezorger. Daniel vertelt waarom Picnic de eerste volledig gerobotiseerde supermarkt moet worden.
  • Camilla van den Boom (MSc) is een strateeg met 20+ jaar ervaring in strategieontwikkeling, strategie-implementatie en organisatie(her)ontwerp binnen grote en middelgrote ondernemingen. Zij vertelt hoe startups sterker, slimmer en sneller worden.
  • Kees Aarts, ceo Protix, richtte in 2009 Protix op. Door op grote schaal insecten te kweken en te verwerken tot eiwitrijke diervoeding, draagt hij bij aan een circulaire voedselketen en vermindert hij de druk op de natuur. Kees vertelt hoe hij zijn beste team ooit bouwde.

Uitreiking Brabant40 Award


Tijdens LEVEL UP 2023 wordt de allereerste Brabant40 Award uitgereikt. Dit is de award voor de beste startup van Brabant. Brabant40 is dé lijst van de 40 meest veelbelovende startups van Brabant. De nummer 1 mag de Brabant40 Award in ontvangst nemen. 

Brabant40 is een initiatief van Braventure, AgriFood Capital, Brainport Development, Midpoint Brabant, REWIN  West-Brabant, The Gate en Brabantse ontwikkelingsmaatschappij (BOM). Het is bedoeld om veelbelovende starups een groter podium te geven. 

Nieuwe ideeën en businessmodellen


“Startups spelen een essentiële rol voor de toekomst van de economie en daarmee de werkgelegenheid in Noordoost-Brabant”, vertelt Roel Schutten, directeur van AgriFood Capital. “Wij richten ons daarbij vooral op starters die innovatief en schaalbaar zijn. Zij brengen nieuwe ideeën en businessmodellen naar voren die vaak kunnen bijdragen aan de oplossing van maatschappelijke opgaven. Zoals het tegengaan van verspilling, krapte op de arbeidsmarkt of het gezonder maken van producten. Vaak gebeurt dat in de verbinding van sectoren, bijvoorbeeld tussen food, tech en data. LEVEL UP biedt een groot netwerk om kennis en ervaringen uit te wisselen om samen impactvolle startups te kunnen laten accelereren.”
 

Programma en aanmelden

Het LEVEL UP-event vindt plaats in het Evoluon in Eindhoven. Ga voor het actuele programma en aanmelden naar de website van LEVEL UP. Deelname is gratis maar niet vrijblijvend: aanmelden is komen.

 

LEVEL UP is een initiatief van de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM), AgriFood Capital, Braventure, Brainport Development, Midpoint Brabant en The Gate. MT/Sprout en Innovation Origins zijn mediapartners.