Alternate Text

Mini-symposium Digital Food

10 oktober 2022

De Grasso, 's-Hertogenbosch

Data is niet meer weg te denken uit de wereld van voedsel. Maar hoe creëer je waarde uit data, hoe pas je data en kunstmatige intelligentie toe om voedsel op een duurzamere manier te maken en te eten? 

Dit event draait om ontmoetingen en kennisuitwisseling tussen de werelden van agrifood en data. Want juist op het snijvlak van deze werelden ontstaat ruimte voor nieuwe ideeën en innovaties.

Locatie: De Grasso, ’s-Hertogenbosch | 13.00 – 17.30 uur
 

Programma
 

  • Welkom door dagvoorzitter Emile Aarts 
  • Openingsspeech door Elies Lemkes-Straver – gedeputeerde provincie Noord-Brabant 
  • Twee keynotes: 
    De wetenschap: Carlo van de Weijer, directeur Eindhoven AI Systems Institute (Tu/e) 
    De praktijk: Eelco Ockers, CEO Plantlab
  • Rogier Brussee, Nature Agrifood Research Group: data de gamechanger in food innovation
  • JADS MKB Datalab: hoe kun je een bedrijf ‘data driven’ maken? 
  • Pitches van data-consultancy start-ups uit de incubator van JADS, die zullen ingaan op de inzet van data in relatie tot de grote uitdagingen in de wereld van voedsel
  • Afsluiting door Jack Mikkers, voorzitter AgriFood Capital
  • Netwerkborrel

     

Aanmelden

Ben je voedselmaker en zoek je inspiratie en praktische handvatten voor de toepassing van data en kunstmatige intelligentie in jouw bedrijf of activiteiten? Meld je dan nu aan voor Digital Food via deze link

Het mini-symposium Digital Food wordt georganiseerd door AgriFood Capital en JADS met als doel om meer kennis te ontwikkelen over de kansen en impact van data in de wereld van agri en food.