Ontbijtsessie Starten met sociale innovatie

27 september 2022

Evenement

Agri & Food Plaza, 8.00-9.30 uur

Bij innovatie wordt meestal meteen gedacht aan technologische innovatie. Maar om technologische innovatie tot een succes te maken, moeten medewerkers in organisaties en bedrijven er ook goed mee kunnen omgaan. 

AgriFood Capital, Noordoost-Brabant Werkt en Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie ontwikkelden samen het regionale programma ‘Sociaal innoveren’ om bedrijven in Noordoost-Brabant te ondersteunen bij de menselijke kant van innovatie.
 

Voucherregeling

Deze ontbijtsessie is bedoeld voor ondernemers uit Noordoost-Brabant uit de maakindustrie. Op het programma staan onder andere een toelichting op het nieuwe programma, de mogelijkheden voor bedrijven en uitleg over de speciale voucherregeling 'Technologische en Sociale Innovatie'. 

Projectleider Jos van Asten van Noordoost Brabant Werkt: "Met deze vouchers kun je als bedrijf écht stappen zetten. We kijken naar ideeën achter de technologische innovatie en de consequenties die dit voor het personeel heeft. Door medewerkers te betrekken bij de integratie en adaptatie en HR te ontzorgen, creëren we draagvlak voor de innovaties. Betrokken werknemers zorgen immers voor blijvende impact.”
 

Aanmelden

Ben je ondernemer en wil je weten hoe we je kunnen helpen met sociale innovatie? Meld je dan nu hier aan. Graag tot dan!