Food Waste event 1 - save the date

21 maart 2018

Evenement

Op 21 maart a.s. organiseert Food Waste Xperts in THREE-SIXTY in Veghel een ondernemersevent over voedselverspilling. Hoe verspilling te voorkomen, te verminderen of restromen te verwaarden? Toonaangevende experts verlenen hun medewerking aan deze inspirerende bijeenkomst.

Food Waste Event 1 is een initiatief van Food Waste Xperts in de Maand van Verspilling tijdens het themajaar We Are Food 2018. De toegangsprijs voor twee personen bedraagt € 195,- .

Het programma volgt.

 

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?