Van product naar trouwe klant

27 februari 2018

Evenement

Deze workshop van Incubator Maakstad Oss, onderdeel van OndernemersLift+, is gericht op het vergroten van marktkansen door onderscheidend te zijn. Onder leiding van Antoine Kroes, eigenaar van SMART4Branding, wordt ingezoomd op branding, marketing en zorgen voor klantloyaliteit. Deelnemers kunnen vooraf een eigen casus indienen die in de workshop worden behandeld.

Programma

12.30 u Inloop

13.00 u Branding | Onderscheid binnen een overvolle markt

13.45 u Strategie | Van wens tot werkelijkheid

14.30 u Klantloyaliteit | Van klant naar fan(s)

15.15 u Pauze

15.30 u Behandeling cassusen | Advies en reflectie

17.00 u Afsluiting | Nabespreking (hapje en drankje)

18.00 u Einde programma

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden (tot 13 februari a.s.!): ga naar OndernemersLift+. Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Aan deelname zijn kosten verbonden: ​​​​€ 50,- per deelnemer.

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?