Ondernemersbijeenkomst over mogelijkheden AgriFood Capital

04 juli 2017

Evenement

Innovatief ondernemen in Bernheze doe je niet alleen

AgriFood Capital biedt bedrijven volop kansen om innovatief te ondernemen; grote en kleine bedrijven. Het krachtige netwerk van ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden biedt vele mogelijkheden om ideeën om te zetten tot nieuwe omzet.

De gemeente Bernheze organiseert speciaal voor haar ondernemers een bijeenkomst waarin ze kennis kunnen maken met deze mogelijkheden. Collega-ondernemers uit Bernheze vertellen over hun ervaringen.

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?