Jaarlijkse bijeenkomst Milan Urban Food Policy Pact

19 t/m 21 oktober 2017

Evenement

De Milan Urban Food Policy Pact (MUFPP) is een overeenkomst die in 2015 tijdens de EXPO wereldwijd werd onderschreven door (inmiddels) 144. 's Hertogenbosch is een van die steden. De MUFPP richt zich op de coördinatie van het internationale voedselbeleid en vraagt aandacht voor twee van de meest ernstige noodsituaties van het derde millennium: voedselzekerheid en duurzame ontwikkeling. 

MUFPP wil de ontwikkeling en invoering van duurzame voedselsystemen in de wereld te bevorderen. Dit doet het Pact door een stevig netwerk te bouwen van steden die voeding, gezondheid en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Met de Milan Pact Award worden de winnaars op de wereldvoedselkaart gezet. De winnaar van 2017 wordt bekend gemaakt tijdens deze jaarbijeenkomst die wordt georganiseerd in Valancia.

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?