Inspiratie- en matchingevent Food from Food

13 oktober 2017

Evenement

Het Europese project Food from Food stimuleert, ondersteunt en versnelt innovaties in de agrifood sector op het vlak van verwaarding van plantaardige nevenstromen tot voedingsmiddelen. 

Tijdens het Food from Food inspiratie- en matchmaking event kunnen ondernemers uit de gehele agri & food sector elkaar ontmoetenkennis delen en ervaringen uitwisselen. Het event is bedoeld om inspiratie op te doen om plantaardige grondstoffen voor ingrediënten en producten te winnen uit nevenstromen te winnen en zo kringlopen te sluiten. En hoe bijvoorbeeld als landbouwer of voedselproducent maximale waarde uit nevenstromen te halen. 

Informatie en aanmelden
Het inspiratie- en matching event vindt plaats op 13 oktober in Helmond. Op 14 september wordt dezelfde bijeenkomst georganiseerd in Tienen (Vlaanderen). Ga voor alle informatie en aanmelden naar de website van Food from Food.

         

 

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?