Open Doors for Talent

09 oktober 2017

Evenement

Leerlingen van ROC De Leijgraaf, ROC Koning Willem 1 en AOC Helicon gaan op pad om kennis te maken met bedrijven in de regio: Heineken, Hutten (De Verspillingsfabriek) en Sligro. Centraal staan de beroepsbeelden: wat kan ik allemaal doen met mijn opleiding, wat voor functies en stages bieden deze bedrijven en hoe ziet een carrière er mogelijk uit? AgriFood Capital organiseert deze dag, met ondersteuning van de BZW.

Delen

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?