CEO meets Start-up

10 oktober 2019

Evenement

Logistics House, Dome-X in Oss

Voor de zesde keer organiseert OndernemersLift+ in samenwerking met Vijfsterrenlogistiek  het event ‘CEO meets Start-up’. Een bijeenkomst waarin directeuren van grote bedrijven en startups van elkaar leren, elkaar inspireren en …. misschien nog wel meer.

Het deelnemersveld bestaat uit maximaal 10 start-ups en 10 CEO’s uit de sectoren food, agri en logistiek. De start-ups krijgen de kans om hun onderneming te presenteren en aan de directeuren een of twee van hun uitdagingen voor te leggen.

De CEO’s doen nieuwe inspiratie op door de frisse ideeën van startups en een andere kijk op de business. De start-ups vertrekken met nieuwe inzichten, nieuwe connecties en soms met een nieuwe klant, mentor of zelfs een investeerder. Win-win dus.

De bijeenkomst is op uitnodiging. Kijk voor meer informatie op de website van OndernemersLift+.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?