Netwerkevent ‘Talent voor de Energietransitie’

03 oktober 2019

Evenement

save the date

De energietransitie: van energie uit fossiele brandstoffen naar energie uit zon, wind en water. Welke kansen biedt deze belangrijke ontwikkeling voor de arbeidsmarkt? Dat gaan we met elkaar verkennen op 3 oktober a.s. tijdens het tweejaarlijks netwerkevent van AgriFood Capital Werkt!. Dit jaar organiseren we dit samen met Kennispact MBO Brabant en de Provincie Noord-Brabant.

Onder leiding van onze energieke dagvoorzitter Simone van Trier maken we kennis met mooie praktijkvoorbeelden en komen diverse ‘energizers’ aan het woord: van beleidsmakers tot mensen die letterlijk met hun handen aan deze transitie werken.

‘Talent voor de Energietransitie’ is bedoeld voor werkgevers, HRM’ers, docenten, decanen, beleidsmakers en andere arbeidsmarktprofessionals in Brabant, die de arbeidsmarktkansen van de energietransitie willen verzilveren. Het belooft een bruisend netwerkevent te worden met aansprekende cases, inspirerende sprekers en ruimte om op vol vermogen te netwerken.

Noteer 3 oktober alvast in je agenda! Een uitnodiging volgt na de zomer maar (voor)aanmelden kan al via secretariaatafcwerkt@s-hertogenbosch.nl.

Simone van Trier

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?