Ontbijtsessie Duurzame inzetbaarheid medewerkers

14 mei 2019

Evenement

Würth Nederland BV, Het Sterrenbeeld 35, ’s-Hertogenbosch

Medewerkers langer, gezonder, meer wendbaar en met plezier aan het werk houden. Een uitdaging voor veel ondernemers. Daarom organiseren AgriFood Capital Werkt! en VNO NCW Brabant-Zeeland een ontbijtsessie om ondernemers waarbij te helpen de eerste stappen te zetten naar duurzaam inzetbare medewerkers. In deze sessie is een centrale rol weggelegd voor de Duurzame Inzetbaarheidsscan.

Programma*

08.00 uur  Ontvangst met ontbijt
08.10 uur  Welkom en openingswoord
08.20 uur  Uitleg DI-scan + programma
08.40 uur  Iedere deelnemer vult de scan in
09.00 uur  Uitleg programma
09.30 uur  Evaluatie resultaten van de ingevulde scans
09.50 uur  En nu? Vastleggen vervolgstappen
10.00 uur  Einde ontbijtsessie

*tijdens de bijeenkomst kunnen foto- en/of videoopnames worden gemaakt.

Aanmelden
Aanmelden via Nicole Roos via E. roos@vnoncwbrabantzeeland.nl. Deelname is gratis.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?