Proeverij 'Regie over loopbaan'

13 december 2018

Evenement

De Ideeenfabriek in Uden, 14.00 - 18.00 uur

In deze regionale bijeenkomst gaan participatieconsulenten, loopbaanbegeleiders en mentoren van gemeenten en ontwikkelbedrijven met elkaar aan de slag met het thema 'regie over loopbaan'. 

In twee workshops (keuze uit zes) proeven de deelnemers aan ‘anders vasthouden’ van klanten/cliënten, door zelf ‘anders vasthouden’ te ervaren. Beleidsmedewerkers of teamleiders zijn ook welkom: het gaat immers niet alleen om ‘anders doen’, maar ook om beleid dat dit ondersteunt.

De workshops worden grotendeels gegeven door de participatieconsulenten die meedoen in de regionale pilot ‘Regie over Loopbaan’.

Programma
14.00 u Inleiding
14.30 u Eerste ronde workshops
15.50 u Pauze
16.10 u Tweede ronde workshops
17.30 u Afsluitend netwerken

Details workshops en aanmelden
Kijk hier voor de bijzonderheden van de workshops en aanmelden. Deelname is gratis.

Meer informatie: Henny Ketelaar, h.ketelaar@agrifoodcapital.nl.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?