Startbijeenkomst AgriFood Innovation

13 mei 2019

Evenement

Innovation Space, Tu/E campus, Eindhoven

AgriFood Innovation is een nieuw initiatief op het snijvlak van agrifood en hightech. In AgriFood Innovation werken bedrijven en kennisinstellingen in en rondom Brabant samen met overheden aan grensverleggende innovaties door verbinding te maken tussen agrifood en high tech, ICT en data. Dit moet resulteren in innovatieve oplossingen die toegevoegde waarde leveren voor de economie en maatschappij.

Programma
Het programma van het kick-off event van AgriFood Innovation bestaat uit korte pitches en betogen afgewisseld met interviews door sprekers met expertise op al deze vakgebieden. De moderator van de bijeenkomst is Bert-Jan Woertman. 

Enkele sprekers:

  • Jakob de Vlieg (TU/e, Professor Applied Data Science)
  • Ernst van den Ende (WUR, Algemeen Directeur Plant Sciences Group)
  • Arjan Haring, over de start-up Croptimizer
  • Gedeputeerden Anne-Marie Spierings & Bert Pauli
  • sprekers van ZLTO, HAS, WUR, TU/e
  • bedrijven en organisaties die betrokken zijn bij de business cases van de moonshots
  • kwartiermaker Elies Lemkes, lector HAS Hogeschool

Het definitieve programma volgt.

Aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven en is bedoeld voor professionals uit de gehele agrifood keten (van boer tot bord) en de hightech sector. De toegang is gratis. Aanmelden kan via deze link.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?