ZZP Boost event 2019

12 september 2019

Evenement

Na het succes van vorig jaar vindt dit jaar voor de tweede keer het ZZP Boost event plaats. Deze keer met Hans van Breukelen als inspirator. Onder leiding van dagvoorzitter Wilma van Dartel worden zelfstandig ondernemers die dag in hun kracht gezet.

Naast ijzersterke presentaties worden er inspirerende workshops gegeven. Ook kunnen de deelnemers aanschuiven aan inspiratietafels van partijen die zzp'ers kunnen ondersteunen. Het event is gericht op het ontwikkelen van talent, nieuwe kennis, netwerken en vooral: kansen pakken.  

Lees er alles over op de website van ZZP Boost.

Programma

13.00 u                Inloop deelnemers en registratie

13.30 u                Opening door dagvoorzitter Wilma van Dartel
                            Keynote Hans van Breukelen

14.00 u                Start 1e ronde workshops

15.00 u                Pauze in ruimte met inspiratietafels

15.20 u                Start 2e ronde workshops

16.20 u                Afsluiting in plenaire zaal, aansluitend netwerkborrel met inspiratietafels

17.30 u                 Einde

Voor wie?
Het ZZP Boost event is bedoeld voor zzp’ers uit Noordoost-Brabant. Deelname is gratis maar aanmelden is gewenst.

Aanmelden
Aanmelden gaat eenvoudig via deze link.

Het ZZP Boost Event wordt georganiseerd door WSP Noordoost Brabant in opdracht van AgriFood Capital Werkt! namens de gemeenten Mill en Sint Hubert, Meierijstad, 's-Hertogenbosch, Oss, Cuijk, Boxtel, Boxmeer, Grave, Landerd, Bernheze, Uden, Vught, St. Anthonis, Haaren, Boekel, Sint-Michielsgestel en UWV, Weener Xl, IBN en WSD.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?