Inschrijving voor KVK Innovatie Top 100 geopend

De KVK Innovatie Top 100 is een etalage vol succesvolle innovatieve producten en diensten uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. De inschrijving voor de editie van 2022 is open tot en met 15 juli.

11 mei 2022

Voor mkb-bedrijven is de KVK Innovatie Top 100 een unieke gelegenheid om de zichtbaarheid van hun innovatie en bedrijf te vergroten. Elke jaar stelt een deskundige jury een nieuwe ranglijst vast. Een plaats in de top 100 is een kwalificatie dat je als bedrijf voorop loopt en innovatief bezig bent in jouw branche. Aan de KVK Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden.
 

Brabantse bedrijven doen het goed

Vorig jaar stond Brabant met 17 bedrijven in de top 3 van de best vertegenwoordigde provincies in de Top 100. Na de creatieve sector (met 23 innovaties) is een groot deel van de innovaties afkomstig uit de agrifoodsector (13) en de zorgsector (13). Alle innovaties zijn beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid, omzet en groeipotentie. De provincie Noord-Brabant wil de ervaringen van de Brabantse bedrijven gebruiken om nieuw beleid te maken voor het versterken van innovatie en groei in Brabant.


Nomineren voor 2022

Nomineer nu jouw organisatie voor de KVK Innovatie Top 100 van dit jaar via de website van de KVK Innovatie Top 100. Om mee te doen moet de onderneming of stichting wel bij de KVK geregistreerd zijn.