Podcastserie over ‘de waarde van export’
  • Ondernemers
  • Startups
  • Studenten
  • Landbouw
  • Voedselverwerking

18 maart 2024

Podcastserie over ‘de waarde van export’

De Nederlandse agrifoodsector is op veel vlakken koploper op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Toch gaat de discussie er vaak over dat 'Nederland produceert voor het buitenland'. In een vierdelige podcastserie wordt uitgelegd dat het niet alleen over producten gaat. 

Want Nederland exporteert vooral veel kennis over duurzame en gezonde voedselproductie en duurzame innovaties. Daar kunnen andere landen hun voordeel mee doen.

In de aanloop naar Dutch Food Week hebben ondernemers, onderzoekers, studenten en andere vakinhoudelijke experts daarom met elkaar een podcastserie gemaakt over de kracht van de Nederlandse agrifoodsector en de waarde van export. Dat gebeurde op HAS green academy in 's-Hertogenbosch.
 

Actuele onderwerpen

In de podcastserie komen vier actuele onderwerpen aan bod die de wereld van agrifood vandaag de dag bezighouden: voedselverspilling, eiwittransitie, gewasbescherming en voedingswaarde. Onderwerpen waar we samen met deze partijen ook binnen AgriFood Capital handen en voeten aan geven. 

Start de band (Spotify)! 
 

 

De postcast serie ‘De waarde van export’ is een initiatief van de provincie Noord-Brabant en Dutch F0ood Week in samenwerking met HAS green academy.
 

Podcastserie over ‘de waarde van export’

Ook interessant voor jou

  • Ondernemers
  • Startups
  • Netwerk
  • Landbouw
  • Voedselverwerking
  • Innovatiehub
  • Data & Tech
  • Regio Deal

Economische uitdagingen voor Noordoost-Brabant in beeld

29 november 2024
  • Ondernemers
  • Startups
  • Voedselverwerking
  • Data & Tech

Technologische innovatie sleutel tot duurzame transformatie

22 november 2024
  • Ondernemers
  • Landbouw
  • Voedselverwerking
  • Innovatiehub
  • Skills & talent

AgriFoodInnovation zorgt voor baanbrekende vernieuwing

22 november 2024