Word jij een van de zes Foodhelden van 2023?

Welke 100 voedselveranderaars zorgen voor beter en duurzamer eten en drinken voor iedereen? Food100 zoekt innovators die de mouwen opstropen en met frisse ideeën de problemen binnen ons voedselsysteem oplossen. Die aanpakkers en denkers zijn hard nodig nu de toekomst van ons voedsel dagelijks nieuws is.

28 april 2023

Food100 biedt de 100 uitverkoren talenten een waardevol netwerk waarmee hun impact kan worden vergroot. Zij krijgen toegang tot een netwerk van 400+ impactmakers in agrifood, een plek aan de bijzondere lunchtafel tijdens het jaarlijkse Food100-event én de kans om Foodheld van 2023 te worden. Een Foodheld is een impactmaker die een buitengewone prestatie heeft geleverd.

Foodheld Yasmina Khababi

Yasmina Khababi is een van die Foodhelden. Zij wil voor iedereen een plek aan tafel en startte de maaltijddienst Freshtable. Ze maakt en bezorgt Wereldse gerechten waarin alles draait om inclusiviteit, duurzaamheid en genieten.

“Ik ben Freshtable gestart uit passie en frustratie”, vertelt Yasmina Khababi. “Passie voor duurzaamheid, voor heerlijk eten en inclusiviteit. Maar ook een frustratie over hoe er vandaag een dag nog met de wereld wordt omgegaan.” De 28-jarige studeert nog, maar bouwde daarnaast met Freshtable een gezonde en sociale maaltijdservice op voor thuis, op werk en op events. Lees hier het persoonlijke verhaal van Yasmina.
 

Aanmelden voor Food100 van 2023

Ben jij of ken jij ook iemand die het debat rondom landbouw, voedselvoorziening, gezondheid, duurzaamheid, stikstof, biodiversiteit of dierenwelzijn verder brengt? Meld jezelf of die ander vóór 1 juni aan via Food100.nl. En wie weet, word jij Foodheld van 2023.

Foto's: Food100