Dé lijst van gamechangers en changemakers in agrifood

Food100 is dé lijst van voedselveranderaars in Nederland. Van gevestigde leiders tot aanstormend talent. Het zijn 100 voedselmakers die zich dagelijks hard maken voor een beter en duurzamer voedselsysteem. De Food100-lijst brengt de innovatiekracht van verschillende foodgeneraties bij elkaar.

Creatief, authentiek en daadkrachtig

Een onafhankelijke, deskundige jury stelt elk jaar een nieuwe lijst op. Deze wordt tijdens Dutch Food Week gepresenteerd. Food100 bestaat uit 50 changemakers onder de 30 jaar, en 50 gamechangers boven de 30 jaar. Zij blinken uit in creativiteit, eigenheid en daadkracht. Food100 is een verbinder van voedselveranderaars. Jonge talenten worden gekoppeld aan ervaren gamechangers om de toekomst samen vorm te geven met nieuwe initiatieven. 

De inschrijftermijn voor de Food100 lijst van 2021 is miomenteel open! Ga naar Food100.nl voor alle bijzonderheden. Aanmelden kan tot 31 mei 2021.

Food100 is een gezamenlijk initiatief van AgriFood Capital (projectleider), Slow Food Youth NetworkFood Hub en Food Inspiration. Powered by Rabobank en FoodValleyNL.

Ben of ken jij een voedselveranderaar met een bijzondere missie en ...

Wil je meer weten over Food100?

Alternate Text
Neem contact op met Robert Jan Marringa programmamanager Netwerken & clusters