Food100 - 4 oktober

Voedselveranderaars van vandaag en gamechangers van morgen

Food100 is een netwerk van gevestigde leiders en aanstormend talent. Het netwerk wil foodgeneraties verbinden, het gevestigde leiderschap inspireren en de nieuwe generatie kansen bieden om met nieuwe initiatieven de toekomst vorm te geven. Food100 koppelt talent met invloed. Jonge talenten worden gekoppeld aan de ervaren gamechangers om hiermee een verbindend netwerk te laten ontstaan.

50 changemakers onder de 30 jaar: Jonge talenten: ondernemend, nieuwsgierig en vol belofte, maar weten nog niet de impact te genereren die de captains of industry hebben.

50 gamechangers boven de 30 jaar: Ervaren mensen met een uitgebreid netwerk, trackrecord en een grote invloed in het voedselsysteem.

Een van de juryleden is smaakprofessor Peter Klosse. Hoe komt deze lijtst eigenlijk tot stand? Lees het hier!

 

Lees hier het interview met Roel Schutten, directeur van AgriFood Capital en een van de initiatiefnemers van Food100, over het wat en waarom van Food100.

Een initiatief van:

Slow Food Youth Network, AgriFood Capital, Foodhub en Food Inspiration 

 

www.food100.nl

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?