Rebel Day - 8 oktober

Een disruptieve, inspirerende en enerverende dag voor jonge foodrebellen

Rebel Day is een dag voor jonge food professionals (welk goed Nederlandse woord is hier eigenlijk voor?) en bedoeld om hun impact te vergroten. In een twaalfgangen programma schotelen we hen de diepste zin, belangrijkste inzichten en grootste onzin voor. Alles om de gang erin te krijgen!

Ben jij een echte gamechangers en heb jij grote impact op ons voedselsysteem, een groot netwerk en een mooi CV? Dan is Rebel Day niet voor jou bedoeld. Deze disruptieve, inspirerende en enerverende dag is bedoeld voor foodrebellen jonger dan 35 jaar die in hun werk een duidelijke missie op het gebied van duurzaamheid, gezondheid of ethiek uitdragen en zo het voedselsysteem kunnen en willen veranderen, maar nog wel een duwtje in de goede richting kunnen gebruiken.

WILD CARD

Jonge foodrebellen kunnen hier alleen bij zijn op uitnodiging van een 'gevestigde' foodveranderaar. Heb jij geen uitnodiging gehad, maar vind jij echt dat jij hier toch bij moet zijn... stuur dan een mail naar anne@foodembassy.org en leg uit waarom jij echt in aanmerking moet komen voor een wildcard! 

Rebel Day is een initiatief van AgriFood Capital, de organisatie is in handen van Food Embassy onder leiding van Anne Reijnders, The Food Line-up en Wilbert van de Kamp. Lees hier wat Anne Reijnders beweegt. En wie is die Wilbert van de Kamp eigenlijk?

De illustraties op deze pagina komt uit de creatieve handen van Rogier Roeters

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?