Open dag Samen tegen voedselverspilling - 6 oktober

Kom naar THREE-SIXTY, hét centrum tegen voedselverspilling in Veghel

Op zondag 6 oktober organiseert Samen Tegen Voedselverspilling samen met haar stakeholders de Open Dag  bij THREE-SIXTY, het nieuwe innovatiecentrum voor circulaire economie.

Samen Tegen Voedselverspilling en het Voedingscentrum zijn hier actief aanwezig met handige tips en tools tegen voedselverspilling. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud. Bezoek bijvoorbeeld de Verspillingsfabriek en proef overheerlijke soep gemaakt van producten die anders zou worden verspild, of neem een kijkje bij de Rabo Verspillingshub. Kom je ook langs?

Toine Timmermans is Expert voedselverspilling Wageningen Food & Biobased Research en nauw betrokken bij deze open dag: "De open dag is voor iedereen in Nederland die wil zien en ervaren wat er in Nederland gebeurd om voedselverspilling tegen te gaan, en wat je zelf kunt doen om #verspillingsvrij te zijn. Met diverse activiteiten voor jong en oud, presentaties, workshops, proeverijen, etc. Komen dus!"

Meer informatie en aanmelden: www.samentegenvoedselverspilling.nl/opendag

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?