Keukenbazen Battle 2018 bijna van start

15 augustus 2018

Nieuws

De tweede helft van deze maand gaat in Noordoost-Brabant alweer de vierde editie van de leukste en spannendste kookwedstrijd voor kinderen van 10 tot 12 jaar van start: de KeukenBazen Battle. Alle 17 gemeenten uit de regio doen mee.

De opdracht voor de kookteams luidt: ‘Maak een hoofdgerecht met lekkere en gezonde producten uit je eigen buurt’. Per gemeente gaat één team naar de finale op 6 oktober a.s. bij het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch. Welk team dat is, wordt in elke gemeente bepaald door een chefkok.

In de finale beoordeelt een jury onder leiding van de Brabantse topkok Jan van Hout de 17 gerechten. Op 10 oktober a.s. worden de winnaars bekend gemaakt tijdens een feestelijk diner bij Agri & Food Plaza in ‘s-Hertogenbosch. De burgemeester van de winnende gemeente wordt een jaar lang SmaakBurgemeester van Nederland.

Kijk voor de eerste filmpjes van 2018 op YouTube.  

De KeukenBazen Battle is een initiatief van bedrijven, gemeenten en onderwijsinstellingen in AgriFood Capital. KeukenBazen helpt kinderen meer bewust te maken van het belang van gezonde voeding en de herkomst van producten. Ook zet KeukenBazen agri&food-bedrijven in Noordoost-Brabant in de schijnwerpers, van grond tot mond.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?