Vierde editie JUMP; It's a wrap!
  • Ondernemers
  • Startups
  • Studenten

18 juni 2025

Vierde editie JUMP; It's a wrap!

Na een intensieve zeven maanden vol inspiratie en groei zwaaiden acht JUMP’ers af tijdens de JUMP Kickout. Deelnemers hebben in deze editie indrukwekkende stappen gezet op het gebied van duurzame voedselinnovatie: samen met partners, mentoren en coaches blikten deelnemers terug tijdens de afsluitende bijeenkomst. 

Groei voor impactvolle start-ups

In deze editie zijn uiteenlopende food start-ups samengebracht die allemaal één missie delen: een positieve bijdrage leveren aan onze voedselketen. Onder begeleiding van ervaren mentoren en coaches volgden de deelnemers workshops op het gebied van financiering, branding en productontwikkeling. Zo werkte deelnemer Luc Roefs (Finca Local) – terwijl hij zijn eigen recepturen proefde en optimaliseerde – aan zijn route naar schaalbaarheid. Ondertussen onderzocht deelnemer Maryze Zembowicz (ChillBits) hoe zij met haar verfrissende, gezonde alternatief voor frisdrank een stevige positie kan claimen in food & beverages voor de zorgsector. Maryze: “Ik heb veel nieuwe, waardevolle connecties gemaakt en het was heel fijn om te sparren met andere ondernemers. Want ondernemer kan best eenzaam zijn. Ik zou JUMP zeker aanraden aan elke startende ondernemer. Je bent nooit te jong of te oud om te leren.”

Vierde editie JUMP; It's a wrap!

Maak kennis met alle JUMP’ers

In een serie korte video’s vertellen deze JUMP’ers hoe zij hun grootste uitdagingen hebben omgezet in kansen. Kijk bijvoorbeeld naar de portretten van:

  • Cecé de Boon (Handjevol) verovert met zijn science based snackaanbod, én samen met zijn compagnons, de zorgwereld;
  • Maud van Eert (Saved Flavors) werkt aan meer awareness rondom de ernst van voedselverspilling;
  • Luc van den Brand (G’aerd) brengt op zijn regeneratieve boerderij in Sint-Michielsgestel natuur, voedsel en gemeenschap samen.

Alle videoportretten zijn te bekijken via onze JUMP Playlist.

Wat levert deelname op?

De impact van JUMP reikt verder dan kennisdeling: in het programma ontstaan waardevolle samenwerkingen en nieuwe partnerschappen binnen AgriFood Capital en het bredere netwerk van Rabobank, HAS green Academy, Sligro, St. Goeie Grutten en Provincie Noord-Brabant. 

JUMP 5 komt eraan!  

JUMP is dé foodaccelerator voor jonge ondernemers in de agrofood (< 35 jaar) met een passie voor impact, innovatie en duurzame groei. Begin juli opent de inschrijving voor de vijfde editie. Houd de projectenpagina in de gaten of mail je vragen alvast naar Monique de Wit.

Ook interessant voor jou

  • Ondernemers
  • Landbouw
  • Innovatiehub

Drie experimenteerlocaties in Nederland gelanceerd – 15 miljoen euro voor innovatie op het erf!

18 juli 2025
  • Startups
  • Netwerk
  • Innovatiehub
  • Data & Tech
  • Financiëring
  • Skills & talent

Partnerschap AgriFood Capital en HAS Green Academy rondom start-up begeleiding officieel bekrachtigd

15 juli 2025
  • Studenten
  • Landbouw
  • Voedselverwerking
  • Voedselverspilling
  • Skills & talent

Record aantal aanmeldingen voor MBO opleiding Agrifood bij Yuverta

11 juli 2025