10 miljoen euro voor innovatieve startups en MKB'ers

8 mei 2018

Nieuws

Het Ministerie van EZ stelt dit jaar 10 miljoen euro beschikbaar voor private fondsen die geld willen investeren in startups en innovatieve MKB’ers. Deze zogenoemde business angels kunnen per fonds maximaal 1 miljoen euro lenen van de overheid. Staatssecretaris Mona Keijzer wil met deze regeling stimuleren dat er meer in jonge snelgroeiende bedrijven wordt geïnvesteerd.

De Business Angel regeling is bedoeld om jonge bedrijven, die tussen wal en schip dreigen te belanden, verder te helpen. Deze ondernemers kunnen vaak geen krediet krijgen via een bank en zijn nog niet interessant genoeg voor grotere investeringsmaatschappijen.

Ga voor meer informatie naar de website van het Ministerie van EZ. Of neem contact op OndernemerLift+, het ondernemersprogramma van AgriFood Capital..

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?