11 miljoen voor vernieuwing en verduurzaming agrifood sector

17 januari 2018

Nieuws

De provincie Noord-Brabant stelt ruim 11 miljoen euro subsidie beschikbaar uit het Europese Plattelands Ontwikkelingsprogramma 2014 – 2020 (POP3). Van 5 maart t/m 16 april kunnen kennis- en innovatieprojecten worden ingediend die bijdragen aan de transitie van agri & food. Het gaat om drie openstellingen: kennisoverdracht naar landbouwondernemers, innovatieve investeringen op het landbouwbedrijf en samenwerking voor innovatie.

Kijk voor meer informatie over de openstellingen op de website van Stimulus Programmamanagement. Als onderdeel van de provincie beheert Stimulus een aantal subsidieprogramma’s en faciliteert bij het aanvragen van subsidies.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?