13 oktober: World Food Day 2018 in ’s-Hertogenbosch

13 augustus 2018

Nieuws

Om aandacht te vragen voor een eerlijke verdeling van voedsel in de wereld, heeft de Wereldvoedselorganisatie FAO 16 oktober uitgeroepen tot Wereld Voedsel Dag. Sinds 2016 wordt in Nederland elk jaar rond deze datum 'World Food Day' georganiseerd.

Dit jaar vindt het evenement plaats op de Tramkade in ‘s-Hertogenbosch. Dat is niet zomaar: Brabant is een heel jaar lang Europese Regio van de Gastronomie 2018. De provincie Noord-Brabant en AgriFood Capital zijn dit jaar dan ook betrokken bij de organisatie.

World Food Day 2018 is een gratis festival voor iedereen met belangstelling voor food. Zowel professionals als het brede publiek, cultuurliefhebbers en 'foodies'. Er worden tal van excursies, een streekmarkt, workshops en talkshows georganiseerd. Ook is er een speciaal kinderprogramma.

World Food Day 2018 is een initiatief van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, de provincie Noord-Brabant, AgriFood Capital, de Gemeente ’s-Hertogenbosch en We Are Food..

Kijk voor alle informatie en reserveren van een (gratis) ticket op www.wereldvoedseldag.com

 

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?