17 mei Seminar Dataficatie AgriFood en Logistiek

1 mei 2018

Nieuws

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Dataficatie, het verzamelen en verwerken van digitale gegevens, wordt daardoor steeds belangrijker. Machines, software en apparaten zijn steeds vaker computergestuurd en met een grote hoeveelheid aan geregistreerde digitale gegevens kunnen deze processen efficiënter worden ingezet (big data).

De mogelijkheden van dataficatie in de agrifood- en logistieke sector zijn oneindig. Zo zorgen wiskundige algoritmes voor compleet geautomatiseerde planningsprocessen. En door ritteninformatie te verzamelen, kunnen wachttijden worden verkort. 

Om de mogelijkheden en kansen van dataficatie te verkennen, organiseert Vijfsterren Logistiek op 17 mei a.s. het seminar ‘Dataficatie in Agrifood en Logistiek’ in het Logistics House in Oss. Experts Jan Depping (Microsoft), Didy Arnold (TKI Agri & Food) en Jurriaan Souer (Shintō Labs) vertellen uitgebreid over dataficatie en hoe dit is in te zetten in bedrijven en organisaties in agrifood en logistiek.

Ga naar deze website voor het programma en aanmelden. Deelname is gratis.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?