24 MKB-werkgevers benoemd tot Brabants Besten 2019

18 januari 2019

Nieuws

24 MKB-werkgevers uit Brabant kregen onlangs de titel ‘Brabants Besten’. Zes hiervan zijn afkomstig uit Noordoost-Brabant.

De benoeming vond plaats op 16 januari jl. door gedeputeerde Bert Pauli van Economie en Internationalisering. Deze titel is een erkenning voor de manier waarop ze invulling geven aan innovatief en sociaal werkgeverschap. Een aantal van hen is ook actief in AgriFood Capital Werkt!, het arbeidsmarktprogramma voor de regio Noordoost-Brabant.

Brabants Besten zijn MKB-ondernemers die het goede voorbeeld geven op het terrein van sociale innovatie, inclusief werkgeverschap, reshoring en flexicurity. Met de titel Brabants Besten op zak inspireren ze andere ondernemers om nog socialer en succesvoller te zijn. Zo dragen deze werkgevers actief bij aan verdere ontwikkeling van het bedrijfsleven en economische groei.

Lees hier de verhalen van de lichting van 2019.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?