2e ZZP Boost event in Veghel een groot succes

13 september 2019

Nieuws

Ruim 300 zelfstandig professionals kregen deze week een boost tijdens de 2e editie van het regionale ZZP Boost Event in Noordoost-Brabant. Een dag die in het teken stond van ‘werken aan je onderneming en het verbreden van je talent’. Dit alles onder leiding van dagvoorzitter Wilma van Dartel, zelf een succesvol zzp’er en veelgevraagd spreekster.

Menno Roozendaal, wethouder arbeidsmarkt van de gemeente Meierijstad, en initiatiefnemer van het event heette alle aanwezigen welkom. Oud-voetballer Hans van Breukelen verzorgde letterlijk de aftrap door een bal in het publiek te schoppen. Later die middag gaf hij een inspirerende lezing over terugkomen in je kracht. Met als belangrijkste boodschap: “kwetsbaarheid is een kracht”.

De verschillende workshops en inspiratietafels van het ZZP Boost Event vooral waren gericht op het opdoen van nieuwe kennis, verbetering van ondernemersvaardigheden, slimmer communiceren en klantenwerving. Uiteraard was er ook veel ruimte om te netwerken. De deelnemers vonden het zeer waardevol om een middag aan hun onderneming te kunnen werken in een prettige sfeer.

Ga voor meer informatie over ZZP Boost, de Roadshows en de jaarlijkse events naar www.zzpnobboost.nl.

Het ZZP Boost Event wordt georganiseerd door Werkgevers Servicepunt Noordoost Noordoost-Brabant in opdracht van AgriFood Capital Werkt! en UWV, SW-bedrijven en de gemeenten Mill en Sint Hubert, Meierijstad, ‘s-Hertogenbosch, Oss, Cuijk, Boxtel, Boxmeer, Grave, Landerd, Bernheze, Uden, Vught, Sint Anthonis, Haaren, Boekel en Sint-Michielsgestel.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?