3,4 miljoen euro voor vernieuwing agrifood sector

26 februari 2019

Nieuws

De provincie Noord-Brabant stelt ruim € 3,4 miljoen subsidie beschikbaar voor de vernieuwing en verduurzaming van de agrifoodsector. De subsidie is afkomstig uit het Europees POP3-programma en bestaat voor de helft uit cofinanciering van de provincie. Projecten kunnen ingediend worden van 11 maart 2019 (9.00 uur) tot en met 23 april 2019 (17.00 uur)..

De subsidie is voor innovatieve samenwerkingsprojecten om kennis en innovaties praktijkrijp te maken voor een brede toepassing in de gehele agrifoodsector. Te denken valt aan innovaties gericht op high tech, gezondheid, de circulaire economie, de transitie van dierlijke naar plantaardige eiwitten, en nieuwe bedrijfs-, keten- en marktconcepten voor de dierlijke en plantaardige sectoren. Hierbij moet tenminste één agrariër betrokken zijn. Afhankelijk van de projectomvang wordt minimaal 100.000 en maximaal 500.000 subsidie verleend.

Stimulus Programmamanagement voert deze openstelling vanuit de POP3-regeling namens de provincie uit. Kijk voor de voorwaarden en aanvragen in deze factsheet.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?