6 oktober: Open Dag Samen Tegen Voedselverspilling

11 september 2019

Nieuws

THREE-SIXTY, het centrum tegen voedselverspilling in Veghel, opent binnenkort haar deuren voor iedereen die voedselverspilling wil aanpakken: van professionals in agrifood tot het brede publiek.

Tijdens de Open Dag laten bedrijven en organisaties zien wat we in Nederland allemaal doen om voedselverspilling tegen te gaan en te verminderen. Welke slimme oplossingen hebben ondernemers bedacht, en wat kunnen consumenten zelf doen? Een dag vol inspirerende oplossingen, workshops, proeverijen en zelfs Virtual Reality Tours door verschillende bedrijven.

Datum: zondag 6 oktober
Tijd: 10.00-16.00 u
Locatie: THREE-SIXTY, Veghel

Meer informatie en aanmelden
Ga naar www.samentegenvoedselverspilling.nl/opendag.Toegang is gratis na aanmelden.

De open dag is een initiatief van de Stichting Samen Tegen Voedselverspilling. Het is het nationale platform van overheidsinstellingen, maatschappelijke organisaties, wetenschappers en Nederlandse bedrijven in de strijd tegen voedselverspilling. AgriFood Capital is partner van de Stichting Samen Tegen Voedselverspilling.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?