71.000 bezoekers voor Dutch Agri Food Week 2018

22 oktober 2018

Nieuws

De vierde editie van Dutch Agri Food Week zit erop. De ruim 175 events trokken in totaal zo’n 71.000 bezoekers. De betrokken boeren, ondernemers uit de voedselindustrie, retailers, overheden, wetenschappers én de organisatie kijken terug op een zeer geslaagde week. Kijk op de nationale website voor een impressie van de Week en/of voor de dagelijkse wrap-ups.

De 2018 editie was grootser dan ooit en dat geldt ook voor activiteiten in AgriFood Capital Noordoost-Brabant. De Week markeerde bijvoorbeeld de start van Duurzaam en Gezond aan Tafel in Brabant. Ook werden dé 100 voedselveranderaars van 2018 bekend gemaakt en ontmoetten CEOs veelbelovende startups. Lees meer over deze en andere gebeurtenissen tijdens Dutch Agri Food Week in onze regio in een speciale nieuwsbrief die binnenkort verschijnt.

Dutch Agri Food Week is hét nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan. Dit jaarlijkse evenement vindt plaats rond 16 oktober, Wereldvoedseldag. De initiatiefnemers én trotse partners zijn Topsector Agri & Food, FoodValley NL, AgriFood Capital, Greenport Westland Oostland en Brightlands Greenport Venlo.

 

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?