Keep on Learning Estafettestokje voor Sint Jozefoord

31 augustus 2018

Nieuws

Het derde Keep on Learning Estafettestokje werd onlangs uitgereikt aan zorginstelling Sint Jozefoord in ‘s-Hertogenbosch. Deze symbolische trofee betekent een erkenning voor de manier waarop deze werkgever medewerkers en vele stagiaires in staat stellen om hun talenten te benutten en zich verder te ontwikkelen.

Sint Jozefoord biedt verpleeghuis- en verzorgingshuiszorg en zorg aan huis aan ouderen in de omgeving. Vanuit de historie gaan zorgen en leren hand in hand. Vooral bijzonder is de vernieuwende manier waarop onderwijs en praktijk samen optrekken om de kwaliteit en professionaliteit van de zorgsector steeds verder te verbeteren. Zo leren medewerkers van stagiaires en andersom leren de opleidingen van de praktijk. Op alle niveaus wordt er geïnvesteerd in persoonlijke groei en ontwikkeling van medewerkers. Het Keep on Learning estafettestokje ging met recht naar Sint Jozefoord.

Lees het persbericht van 30 augustus.

Keep on Learning is een initiatief van AgriFood Capital Werkt!, het regionale arbeidsmarkt-programma van Noordoost-Brabant. In april wordt het stokje doorgegeven aan de volgende werkgever. Iemand nomineren voor het Estafettestokje? Ga naar www.keeponlearning.nl voor meer informatie.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?