Aan Tafel! voor, door en met foodondernemers

4 oktober 2018

Nieuws

Foodondernemers, starters, ervaren, jong of oud, lopen van tijd tot tijd tegen vragen aan waar niet direct een antwoord op is. Om hen hierbij te helpen, organiseren Foodsquad en OndernemersLift+ Aan Tafel! bijeenkomsten. Tijdens deze Rondetafelgesprekken gaan tien collega-ondernemers met elkaar in gesprek en wisselen kennis en ervaringen uit. Met als doel: van elkaar leren en netwerken.

Data en locaties
De eerste twee bijeenkomsten staan al vast:

  • 8 november 2018: Op het schap komen en blijven – ZIN Inspiratielab, Veghel
  • 22 november 2018: Van naam naar MERK – Slot Rossum, Rossum

Tijd: 16.00 uur tot 18.00 uur.

Kosten en deelname
Voor deelname wordt een bescheiden bijdrage gevraagd van € 34,95 p.p. excl. btw. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer snel. Dat kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar aanmelden@ondernemersliftplus.nl. Kijk voor meer informatie op de website van OndernemersLift+.

Aan Tafel! wordt mede mogelijk gemaakt door het project Foodsquad Opens Doors.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?