Aandacht voor boerenbedrijf in Over de vloer bij de Boer

14 juni 2017

Nieuws

Onder aanvoering van FoodInspiration is op 12 juni jl. Over de vloer bij de Boer van start gegaan. Deze nieuwe campagne zet de spotlights op de agrarische sector. De campagne laat de veelzijdigheid van boerenbedrijven zien en helpt consumenten beter de weg naar de boerderijwinkels te vinden.

Boerenbedrijven maken op hun beurt kans op een complete make-over van hun winkel via de actie Pimp My Farmshop. Winkels kunnen tot 1 augustus a.s. worden aangemeld. Een deskundige jury maakt de winnaar bekend in oktober tijdens Dutch Agri Food Week.

Ga voor meer informatie naar www.overdevloerbijdeboer.com. De campagne wordt mede mogelijk gemaakt door AgriFood Capital.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?