Aanmelding Food100-lijst 2019 open

1 mei 2019

Nieuws

Tot en met 15 juni a.s. kunnen voedselveranderaars van vandaag en morgen zich aanmelden of aangemeld worden voor de Food100 lijst van 2019. Food100 is een dynamisch netwerk voor iedereen die zich dagelijks hard maakt voor een beter en duurzamer voedselsysteem.

Elk jaar stelt een onafhankelijke jury een nieuwe lijst samen bestaande uit 50 changemakers ‘onder de 30’, en 50 gamechangers ‘van boven de 30’ die samen het verschil maken. Door deze foodgeneraties te verbinden, willen we het gevestigde leiderschap inspireren en de jongste generatie foodondernemers kansen bieden om met nieuwe initiatieven de toekomst van voedselproductie en -consumptie vorm te geven.

Op vrijdag 4 oktober a.s. maakt de jury de Food100-lijst officieel bekend tijdens een speciale Food100-bekendmaking bijeenkomst in Veghel. Traditiegetrouw gebeurt dat tijdens Dutch Agri Food Week.

Food100 is een gezamenlijk initiatief van Slow Food Youth Network, AgriFood Capital, Food Hub en Food Inspiration. Food100 draagt bij aan de doelstelling van AgriFood Capital om innovatie in agri & food te stimuleren.

Lees hier het persbericht. Aanmelden of nomineren voor de Food100 lijst 2019 kan via deze link.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?