ACTTiVAte versnelt innovaties

27 mei 2019

Nieuws

Op 22 mei jl. vond in Madrid de afsluitende conferentie van het Europese initiatief ACTTiVAte plaats. Dat gebeurde tijdens de Digital Enterprise Show. Tien MKB-ers die door ACTTiVAte zijn ondersteund, presenteerden hun innovaties aan het aanwezige publiek.

Deze bedrijven ontvingen niet alleen subsidie voor hun innovatie maar ook ondersteuning in de vorm van workshops, trainingen en coaching. Hierdoor zijn ze in 12 maanden tijd 3 jaar vooruit geholpen. Nederlandse deelnemers vertellen over de grote meerwaarde van dit totaalpakket. Ga voor het verslag van de afsluitende bijeenkomst naar de website van ACTTiVAte.
 

ACTTiVAte is een Europees programma gericht op technologieoverdracht tussen de sectoren Aerospace, AgriFood, Health en ICT. Elk project richt zich op de ontwikkeling van een innovatie die bijdraagt aan de economische ontwikkeling en versterking van Europese waarde-ketens. De Nederlandse partners van dit Europese initiatief zijn AgriFood Capital., Oost NL en Wageningen Economic Research.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?