Afstudeerders HRM Avans helpen bedrijven met duurzame inzetbaarheid

14 december 2018

Nieuws

Bedrijven die met duurzame inzetbaarheid aan de slag willen, kunnen hiervoor hulp inroepen van HRM studenten van Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. In het kader van een afstudeeronderzoek werken ze vijf maanden lang aan de oplossing van een vraagstuk. De precieze opdracht bepalen de bedrijven samen met de studenten.

De periode loopt van januari tot en met juni 2019. Naast begeleiders voor de studenten, zijn er vanuit Avans docentonderzoekers van het lectoraat Sustainable Working and Organising betrokken bij het onderzoek. In deze periode kunnen de bedrijven deelnemen aan inspiratiebijeenkomsten met andere opdrachtgevers, inhoudelijk deskundigen en de studenten die de onderzoeken doen.

Voorbeelden van opdrachten:

  • maatregelen om duurzame inzetbaarheid van medewerkers te verbeteren
  • effectmeting van al genomen maatregelen
  • invloed van organisatiestructuur op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers
  • bewustwording van verantwoordelijkheid van medewerkers voor de eigen duurzame inzetbaarheid

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in HRM afstudeerders kunnen contact opnemen met Sophia van Hattum, docent Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch, via sjcm.vanhattum@avans.nl of 06 12972638.

AgriFood Capital Werkt! en Avans Hogeschool werken samen om bedrijven uit de regio te verbinden met afstudeerders in HRM. Deze samenwerking is in lijn met het project 'Wendbaar en Weerbaar Noordoost-Brabant'. Via dit project kunnen bedrijven met subsidie goede stappen zetten in bewustwordingstrajecten rondom duurzame inzetbaarheid.

Ik wil op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen binnen Agrifood Capital.

Ik ben ouder dan 16 jaar en ga akkoord om de nieuwsbrief te ontvangen. Voor meer informatie over je rechten, inschrijven en uitschrijven zie onze privacy verklaring.

Gezocht: mensen met een passie voor agrifood!

Noordoost-Brabant is de unieke topregio in AgriFood. Een plek waar aanpakkers, vernieuwers en uitblinkers laten zien wat ze in huis hebben. Hier groeien we sámen door innovaties naar de markt te brengen, bij te dragen aan duurzaamheid, jonge mensen op te leiden en stevig in te zetten op het brede netwerk. Onze projecten – in alle soorten en maten – zijn interessant voor organisaties die actief zijn in de agrifood sector óf daarbuiten.

We zijn altijd op zoek naar inspirerende mensen of bedrijven die zich aan willen sluiten. Bent u op zoek naar een samenwerking? Of heeft u misschien een springplank voor talent te bieden? Welkom bij AgriFood Capital.

We doen het gewoon. Doet u ook mee?